onsdag 3 augusti 2011

Groupme 3,0 blir internationell och plattformsoberoende, frågor allt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/groupme-3-0-goes-international-and-cross-platform-delivers-mass/:
Groupme 3,0
Groupme , den lilla gruppen meddelandetjänst som gjorde lite av ett plask i Google I / O , blir 3,0 idag. Det finns några skinande nya funktioner ombord, däribland ett enklare sätt att utbyta meddelanden och "Frågor" för gnistbildning samtal när du inte är säker på vem du ska prata med. Men den stora nyheten - är Groupme 3,0 nu plattformen och nation agnostiker. Med den senaste uppdateringen kommer tjänsten att finnas tillgänglig i 90 länder och lägga till Windows Phone 7 till sin lista över operativsystem, tillsammans med iPhone, BlackBerry och Android. Även om du sitter framför din dator kan du fortfarande ta del i massan meddelandetjänster roligt. Webbplatsen har setts över och nu sporter alla av samma funktioner, som foto-delning och koncernledningen, som den mobila apps. Kolla källan länk för att få den senaste versionen för telefonen val - förutsatt att du inte är en Symbian fläkt - och missa inte galleriet nedan.

Gallery: Groupme 3,0

Groupme 3,0 blir internationell och plattformsoberoende, frågor allt publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 3 Aug 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Groupme | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar