onsdag 3 augusti 2011

Instagram träffar 150 miljoner inlagda i nio månader, kommer fortfarande inte prata om Android planer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
På gott och ont, är Instagram tagit IOS-fånga världen med storm . Och om du undrar vad vår kvalifikation för "med storm" är väl ... Låt oss bara säga The Biebs sprängdes ut sin första bilden på tjänsten förra månaden. Som historien går, startade fyra unga grabbar med en näve dollar och gränslösa fantasi upp den berömda App den 6 oktober 2010. Idag finns det fortfarande bara fyra anställda, men användarbas har växt bara en aning. Den klädsel såg bara sin 150000000:e Photo uploaded (visas efter pausen!), Med nuvarande klocka i ca 15 bilder per sekund. Naturligtvis tog vi tillfället i akt att fråga en av de fyra vad detta betydde för en framtida Android release, och medan han bekräftade att han inte hade något att meddela på en gång, nämnde han att de (fortfarande gratis) iOS bygga är bara "början om vad som komma skall. " Så, hur är om att släppa en länk till din favorit Instagram i kommentarerna nedan? Bästa vinner!

Fortsätt läsa Instagram träffar 150 miljoner inlagda i nio månader, kommer fortfarande inte prata om Android planer

Instagram träffar 150 miljoner inlagda i nio månader, kommer fortfarande inte prata om Android planer ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 Aug 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Instagram | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar