onsdag 3 augusti 2011

Engadget är tillbaka till skolan vägleda 2011: E-läsare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/engadgets-back-to-school-guide-2011-e-readers/:
Välkommen till Engadget har Back to School guide ! Vi vet att här tiden på året kan vara ganska irriterande och stressande för alla, så vi är här för att hjälpa till med hjärtskärande processen gadget köpa för skolåldern publiken. Idag har vi vår optisk sökare som stadigt på digitalkameror - och du kan bege dig till tillbaka till skolan nav för att se resten av produkten guider som de är lagt under hela månaden. Var noga med att hålla kontroll tillbaka - i slutet av månaden kommer vi att ge bort en ton av de redskap som visas i våra guider - och slå upp navet sida här !
De flesta av oss är fortfarande promenerar runt puckelryggig från år av bära tunga läroböcker i våra overstuffed ryggsäckar. Lyckligtvis kan en läsplatta lätta betydligt belastning för studenter överallt. Visst, vi har fortfarande ett sätt att gå innan elektroniska apparater kan ersätta läroböcker helt och hållet, men i det långa loppet, det är ett ändamål som avsevärt skulle kunna påverka ställningar i ryggsäcken bärare överallt. Hoppa förbi paus för våra rekommendationer, och en annan möjlighet att delta i vår tillbaka till skolan giveaway. Helt enkelt lämna en kommentar nedan för att skrivas in för att vinna, och bege dig till vår giveaway sida för mer information.

Fortsätt läsa Engadget är tillbaka till skolan vägleda 2011: E-läsare

Engadget är tillbaka till skolan vägleda 2011: E-läsare ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 augusti 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar