tisdag 27 september 2011

Amazons Små Gamble

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/axSwbuChLUM/:
header2

Nyheten om att Amazons tablet var verkligt var ett stort scoop , men inte riktigt en chock för branschen. Bezos alla men bekräftade det månader sedan, och leverans-line läcker hade det komma i slutet av sommaren, vilket var optimistisk, men inte långt borta, elden ska komma på onsdag .

En fråga jag alltid haft, dock var hur Amazon skulle motivera att släcka denna enhet när de har tillbringat så lång tid slaggning IPAD som ett e-läsning plattform? Enkel: Elden är inte en e-läsare. Visst kan du läsa böcker om det, men dess huvudsakliga funktion är att agera som en kil för alla de tyvärr-förbises Amazon tjänster. Apple säljer du på en plattform sedan håller på knuffar dig tills du accepterar resten. iTunes, iPhone, OS X, det spelar ingen roll vilken du göra först, är den punkt i ekosystemet att du använder dem alla. Amazon är påfrestande för ett liknande sidospel.

Amazons webbtjänster befogenheter massor av webben. De har molnet kommer ut ur deras öron. En bråkdel av deras infrastruktur skulle makten från dag till dag media och data behov av miljontals konsumenter. De har eget vatten viktigaste, men de saknar en brandslang. När folk tänker musik, tycker de iTunes. Filmer, tror de Netflix. TV, tror att de Hulu. Eller valfritt antal saker. Men Amazon har så många av dessa saker, ofta med bättre priser eller utbud. Om de kan få en enhet där ute och dingla ett lämpligt lockande morot, kommer människor befinner sig anhållna i ett nät av besparingar.

Vissa säger att det ska vara Amazon Prime. Visst, varför inte? När ekosystem som är låst ner i Kindle Fires redovisas som, drar du i en fin fet avkastning på investeringen. Prime är ett litet pris att betala. Amazon vet att du har att spendera pengar att tjäna pengar, och de kommer att spendera en stor summa pengar för att få denna sak till en miljon hushåll. Du tror att den ursprungliga ANTÄNDAS flög av hyllorna? Det brutalistiska utseende sak? De sålde ett par, men då de sålde uppgraderingen. Framsteg har gjorts, och nu när produkt som inte var redo att gå stor var plötsligt massivt förbättras. Apple försöker detta med Apple TV, minus förbättring delen. Du måste få folk att tänka de får in när få är bra, och Amazon skulle kunna slå det sweet spot i låg kostnad tablet krig.

Den nya Nook presenterar dem med en utmaning. Det är för sent för Barnes and Noble för att göra några större förändringar på produkten innan de lanseras nästa månad , men försäljningen av Nook Color ge det lite framåt. Det är fortfarande en av de mycket få Android tablets där ute som lätt kan differentierade och en uppdateringsfrekvens på den plattformen skulle ha gett Amazons enhet känslan av hämnd snarare än attack. Det sägs att anordningen rusade, och att det är en Playbook klon, men det är övertydlighet saker. Det är den mest lönsamma produkt som de kunde komma upp med ett schema, och jag tvivlar allvarligt på att det kommer att bli den sista, oavsett om det är en framgång eller inte.

Och som mg föreslås har Apple ingen anledning att vara rädd. Men alla andra tablet beslutsfattarna bör vara sha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar