tisdag 27 september 2011

Sony Video Unlimited-preview ger Gracenote metadata SEN

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/sony-video-unlimited-preview-brings-gracenote-metadata-to-sen/:
Trots att en av dess chefer knöt vårens långa PSN avbrott som en " fantastisk upplevelse "folket på Sony har bultande trottoaren för att trumma upp konsumenternas moral. Tillbaka på IFA presenterade kläderna sin nya allt-i-ett Sony Entertainment Network, och dess redan ger VOD vinge, Video Unlimited, en ansiktslyftning. Från och med idag kan PS3-ägare som innehar en PlayStation Plus abonnemang ladda ner kreativt med titeln "Video Unlimited-preview" app från PlayStation Store. Enligt Sony är det nya användargränssnittet handlar om att ge folket vad de vill, och i detta fall innebär det en strömlinjeformad UI, med stora ljusa grafik och lågmäld, lysande blå text. Det innebär också Gracenote integration, att öppna upp möjligheten till ändlösa kanin-hål relaterat innehåll sökningar. Vi hade ett par minuter med det nya upplägget, och fann oss själva söka innehåll som är relaterat till Danny McBride är din höghet i kategorier som "Stappla pajasar" och "Mytiska Beasts", trots att vi kunde lika gärna ha kallat upp titlar med filmens regissör eller någon av dess stjärnor.

Om detta inte räcker för ett avsteg från den konventionella video on demand arrangemang, har det nya gränssnittet också "teknik dricksglas sökning", som överger vanligt tangentbord stil ingång för PS3 kontroller - på den högra knappen för att välja en bokstav när du bläddrar vertikalt genom alfabetet. Denna "patenterade teknik" autocompletes också din fråga och på liknande sätt drar fördel av Gracenote databas, så att du kan söka efter titel, skådespelare, regissör eller tagg. Det nya användargränssnittet är specifik för bolagets videotjänst och är för närvarande endast tillgänglig via PS3, men vi höra att det kommer att rulla ut till hela nätverket och enheter som stöds någon gång i framtiden. Alla PlayStation Network-användare kommer att kunna ladda ner förhandsgranskningen app start i oktober 11th, kolla in en video förhandsgranska inbäddad efter pausen.

Fortsätt läsa Sony Video Unlimited-preview ger Gracenote metadata SEN

Sony Video Unlimited-preview ger Gracenote metadata SEN ursprungligen dök upp på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar