tisdag 27 september 2011

Sprints obegränsad data planer inte kommer någonstans, bekräftar CTO

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/sprints-unlimited-data-plans-arent-going-anywhere-cto-confirm/:
Sprint kan ha massor av förändringar i beredskap för sin kommande " strategi uppdatering ", men det ser ut som en central politik kommer att finnas kvar - obegränsad data planer. Talar till reportrar vid Mobilisera i San Francisco i går bekräftade företagets CTO Stephen Bye att även konkurrenter som Verizon och AT & T är fasa ut sina obegränsade planer återstår Sprint åtagit sig att tillhandahålla sina kunder med oändlig data. Om du gör det kommer inte utan kostnader, eftersom, som Bye förklarade, inte alla obegränsat abonnenter äta upp samma mängd data. Men exec påpekade att dessa insatser uppvägs av den relativa enkelheten i att hantera obegränsat systemen, och verkar inte riktigt lika avskräckande i jämförelse med de dolda kostnaderna kundsupport arbetar med mer komplexa nivåer planer. Men trots all denna optimism verkar Sprint fullt medveten om att några större kostnader vid horisonten, särskilt med ett uppfräschat 4G LTE-nätverk på gång och kanske med iPhone-5 på väg . "Finns det trycket? Ja," Bye erkänt. "Det finns en utmaning för alla ingenjörer att arbeta med hur vi får kostnadsstrukturen ner." Bye fortsatte att upprepa, men att även ett nytt datanätverk kan attrahera nya investerare, är det ytterst Sprints unika data planer som kommer att hålla sin kundbas intakt.

Sprints obegränsad data planer inte kommer någonstans, bekräftar CTO ursprungligen visades på Engadget on Tue, 27 Sep 2011 03:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar