tisdag 27 september 2011

Boeing levererar officiellt 787 Dreamliner till ANA, framtiden för flyget äntligen kommer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/boeing-officially-delivers-787-dreamliner-to-ana-future-of-air/:
Det är den planet så fint presenterade de det två gånger. Boeing återigen presenterade sin länge efterlängtade och mycket försenade 787 Dreamliner till kund All Nippon Airways, men den här gången varorna officiellt levererats. Efter att ha tagit sveper bort passagerarplan i början av augusti lyckades flyg-bolaget för att få en flygning redo enheten över till Everett, Washington produktionsanläggning för en festliga hand-off. Trots ett anfall av start och stopp för linjens utbyggnaden räknar Boeing att möta ANA beställning av dess framtida 55-stark flotta, producera ytterligare 20 fartyg för det japanska flygbolaget år 2013 slut. Om du vill vara bland de få kalla "First!", Du kanske vill överväga bokningen att Japan-bundna semester nu.

Boeing levererar officiellt 787 Dreamliner till ANA, framtiden för flyget äntligen kommer ursprungligen visades på Engadget on Tue, 27 Sep 2011 02:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar