tisdag 27 september 2011

Nuance tillägger WP7 stöd, ger devs bättre service med NDEV Mobile Developer Program

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/nuance-adds-wp7-support-gives-devs-better-service-with-ndev-mob/:
Du vet Nuance rätt? De är de folk som gör draken mjukvara taligenkänning för Mac , iThings , Blackberrys , Androids och bilar . Tidigare i år släppte företaget sin drake Mobile SDK för att ge de verktyg som behövs för att få folk att prata med sina telefoner, i stället för med dem. Nu har Nuance lagt till stöd för Windows Phone 7 (inget Mango stöd ... ännu) och uppgraderat sina utvecklare för att ge devs med mer stöd så det är lättare att göra röst-aktiverade program. Dessutom läggs den åtta nya språk till sin repertoar - kanadensisk franska, Amerika spanska, holländska, norska, svenska, koreanska, taiwanesiska mandarin och kantonesiska - med mer framöver.

Vi fick tala med Nuance om sitt nya program, som nu kallas NDEV Mobile, och fick höra att det är uppdelat i tre nivåer: Silver, Guld, och Emerald. NDEV Silver är basnivån som ger devs fri tillgång till Nuance text-till-tal och röstigenkänning teknik. Guld-tjänst ger tillgång till SSL-kryptering och ett Web Services gränssnitt genom per användare eller per transaktion prissättningsmodeller. I den övre änden, rullar Emerald plana ut den röda mattan med integrerad anpassade ordförråd och grammatik - för att skapa program som känner igen industri jargong - och hängivna kontohantering. Företaget ser Emerald nivå tilltalande mest till företagskunder, men det är tillgängliga för alla dev villiga att pony upp för extra Nuance TLC. Så, intrepid app-beslutsfattare, nu när du har verktygen för att göra våra telefoner förstå oss bättre än någonsin, hur kommer du använda dem?

Fortsätt läsa Nuance tillägger WP7 stöd, ger devs bättre service med NDEV Mobile Developer Program

Nuance tillägger WP7 stöd, ger devs bättre service med NDEV Mobile Developer Program publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 27 Sep 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nuance , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar