tisdag 27 september 2011

Quora Gets Gängade Kommentarer, Kommentar Röstning, redigering och bilder

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wiquwT3G4z0/:
Screen Shot 2011-09-26 at 6.11.28 PM

Q & A sajt Quora har precis presenterat en förnya sina kommentarer system, det mest anmärkningsvärda förändringen är införandet av en gängad kommenterar funktion för diskussioner inom en fråga och efterföljande svar. Den nya gängade kommentarer tillåta användare att svara på specifika kommentarer i ett svar tråd, intuitivt genom att skriva in text i svarsrutan under varje kommentar.

Dessutom Quora kan nu användare rösta om hjälpsamhet eller giltigheten av en kommentar genom att klicka på uppåtpilen och nedpilarna, precis som de gör för hjälpsamma / ohjälpsam svar. Som om inte det vore nog (!), Kan Quora användare nu också bädda in bilder i kommentarer och redigera en kommentar på plats. Ironiskt utropstecken åt sidan, detta är redigering sak faktiskt ganska cool, eh hem, Facebook.

Som Facebook kommentarer, Quora kommentarer kräver att användarna vara inloggad med sina verkliga konton för att delta i en diskussion. Människor som vill vara anonym med en fråga kan inte kommentera svaren och om du deltar i en fråga med ditt riktiga konto sedan växla över till en anonym inställning du förlorar dina kommentarer.

Gensvaret från användarna har jag frågade om nya kommentarer hittills har varit blandad, med några som säger att funktionen är en positiv nettoeffekt, minska bullret i kommentaren trådar, och andra ansåg att den kapslade kommentaren UI är lite överväldigande. "Utformningen av funktionen är ... eh, ja, det är typ av fruktansvärda", skrev inflytelserika användare Yishan Wong "Men jag är inte alltför oroad,. Jag är säker på att det kommer att utarbetas"

Quora Power User Semil Shah hoppas att denna funktion är ett tecken på framtida Quora expansion, "Teoretiskt skulle en" Quora kommentarer "-funktionen spridda över digitala media och innehållswebbplatser och ge ett intressant alternativ till Facebooks sociala plugin, främst på grund Quora inte verifiera identiteten men också tillåter anonymitet. "

Quora är Mark Bodnick har siktet inställt på nuet, "Vad vi har sett är att folk gillar att prata om och diskutera inlägg och frågor, och detta låter dem göra det på ett sätt som är mer organiserad och mycket roligare och lyhörd . "


Företag: Quora
Webbplats: quora.com
<

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar