tisdag 20 september 2011

Aperion Audio näst gen Zona Audio Link skär den musikaliska tjuder för $ 150

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/aperion-audios-second-gen-zona-home-audio-link-cuts-the-musical/:
Inget behov för bokhyllehögtalare ? Inga problem. Aperion Audio infördes just andra generationens Zona Hem systemet ljudlänk, vilket gör att kabeln detesters att skicka musik från en USB / 3,5 mm-aktiverade källa till, ja ... nästan vad som helst. Den grundläggande HAL Paketet består av en kompakt trådlös sändare och mottagare, och eftersom det finns ingen egen ståhej på gång, det är ungefär som universella i naturen som du hittar. Naturligtvis borde folk som har försökt att hitta en enkel (ISH) sätt att konvertera sina befintliga inomhus / utomhus högtalare i trådlösa högtalare har verkligen en Gander, och med tanke på att det kommer att strömma okomprimerad 16 bit/48 kHz CD- ljudkvalitet till upp till tre samtidiga zoner, bara $ 149 prislapp kan vara berättigade. Hit källan att lära sig mer (eller gör din beställning, om du har hört tillräckligt).

Fortsätt läsa Aperion Audio näst-gen Zona Audio Link skär den musikaliska tjuder för $ 150

Aperion Audio näst gen Zona Audio Link skär den musikaliska tjuder för $ 150 som ursprungligen visades på Engadget on Mon, 20 Sep 2011 01:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Aperion Ljud | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar