tisdag 20 september 2011

Magisto redigeringar videor automagiskt, skyfall den interwebs med idiot auteur savancy

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/magisto-edits-videos-automagically-deluges-the-interwebs-with-i/:
Åh, pesten av sociala medier och dess irrationella egenmakt för at-home, amatör mediemoguler. Tja, ska sanningen fram, inte alla har uthållighet att sitta och kämpa igenom timmar av film för att skapa ett skickligt gjorda, klara för bästa sändningstid uppladdning . Inte oroa dig talanglösa hacks, fick Magisto är ett webbaserat verktyg som kommer att automatisera din brist på redigering expertis, och pressa fram YouTube-värdig , ADD stil klipp fylld med bakgrundsmusik och finare flera fönster effekter. Tjänsten, som använder sig av en algoritm för att känna igen "människor, husdjur och landskap och kan till och med ... [analysera] ljud och bilder," hade tidigare funnits i en privat beta, men är nu öppen och fri för alla med en kamera, en dator och en anständig internetuppkoppling. Vi har sett resultatet av bolagets skapelse och det är alla ungefär samma sak - ett osammanhängande, melodi-lastad Mashup. Vilket vill säga perfekt för Twitter och Facebook IV droppar vi har kommit att livnära sig på. Gå vidare och testa hyper-redigeringsprogram ut vid källan nedan - det är inte som du faktiskt har att göra någonting i alla fall. Klicka bara på.

Fortsätt läsa Magisto redigeringar videor automagiskt, skyfall den interwebs med idiot auteur savancy

Magisto redigeringar videor automagiskt, skyfall den interwebs med idioten auteur savancy publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 20 Sep 2011 07:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Magisto | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar