tisdag 20 september 2011

Logitechs Harmony Länka förvandlar din iOS enhet eller Android-telefon till en universell fjärrkontroll (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/logitechs-harmony-link-transforms-your-ios-device-or-android-ph/:
Logitech är inte precis en främling för universella fjärrkontroller, och om du har längtan efter en Android eller syftar iOS lösning från det schweiziska företaget bör den nya 100 $ Harmony Link har du omfattas. Länken är en WiFi-aktiverad IR- pucken och app combo, som låter dig styra upp till åtta enheter i din hemmabio från bekvämligheten av pekskärmen sans jobbiga donglar eller fall . Efter ladda ner en gratis app, kan fickformat iDevices och Android smartphones fungera som universella fjärrkontroller över ditt hemmanätverk, medan IPAD användare också få nytta av personlig TV-tablåer från Rovi . Det liknar i pris och funktion för att Peel är Fruit , men tappar den extra trådlösa dongle och lägger en infödd iPad. Noterbart kan Link-gränssnittet med flera iPads på en gång, och Logitech är också kastat in en mini-IR blaster för att styra din AV-utrustning så mycket lättare. Om någon annan av dina drömmar hemmabio bara blev verklighet, är Harmony Link upp för förbeställa nu från Logitech och utkommer i oktober. Medan din fortfarande här, det finns kort video överblick förbi paus tillsammans med den vanliga PR-Spiel.

Fortsätt läsa Logitechs Harmony Länka förvandlar din iOS enhet eller Android-telefon till en universell fjärrkontroll (video)

Logitechs Harmony Länka förvandlar din iOS enhet eller Android-telefon till en universell fjärrkontroll (video) ursprungligen visades på Engadget on Mon, 20 Sep 2011 04:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Logitech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar