tisdag 20 september 2011

T-Mobile kunder skulle kunna hålla kurs planer på AT & T efter att avtalet löper ut

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
Efter koncentrationen AT & T & T i världen är en mystisk en. Ingen vet hur det ser ut eller vad reglerna kommer att bli, och det är ganska troligt att vi inte vet alla svaren förrän förvärvet har slutförts - om det gör det så långt . Men åtminstone en annan bit har lagts till pusslet för nu, enligt en intern anställd FAQ skickas in till TmoNews, kommer alla kunder kär i sin nuvarande planen tillåts farfar den till AT & T: s system och hålla den efter deras avtal går ut. Egendomligt nog står det ingenting om vad som händer om du vill uppgradera telefonen, vilket kan vara en helt annan historia. Åtminstone denna lilla bit av nyheter syftar till att lugna nervösa själar oroade över att tvingas till en högre prissatta planen, som kan hålla en massa människor från plötsligt hoppar fartyget.

T-Mobile kunder skulle kunna hålla kurs planer på AT & T efter att avtalet löper ut ursprungligen visades på Engadget on Mon, 20 Sep 2011 14:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar