tisdag 20 september 2011

Canon S100 får i början av oktober uppskattning från Amazon, sannolikt att fartyget före November släpper

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/canon-s100-gets-early-october-estimate-from-amazon-likely-to-sh/:
Canons avancerade PowerShot S-serien är en väldig speciell ras, så vi har varit ganska glada om företagets nya S100 , som vi blev tillsagda att vänta i november med en $ 430 klistermärke pris. Nu ser det ut som om S95 efterträdare kan glida ur lagret en månad tidigare än utlovat, med Amazon uppskatta leveransdatum så tidigt som den 3 oktober. I en bransch där förseningar är mycket mer utbrett än tyst tidigt releaser, är detta verkligen välkomna nyheter för den efterlängtade pocket cam, som rymmer en 12,1 megapixel CMOS-sensor och f/2.0 (variabel) zoomobjektiv. Frakt uppskattar alltid komma att ändras, så räkna inte med några mirakel tills att FedEx kollinummer träffar din inkorg.

[Tack, Don]

Canon S100 får i början av oktober uppskattning från Amazon, sannolikt att fartyget före November släpper ursprungligen visades på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 17:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DPreview Forum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar