tisdag 20 september 2011

Microsoft erbjuder rabatterade hårdvara, mjukvara till studenter från låginkomstfamiljer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Du behöver inte en doktor i nationalekonomi för att inse att tiderna är ganska tufft just nu - särskilt för dem i nedre delen av inkomsten stege. Lyckligtvis Men Microsoft har tillkännagivit ett nytt initiativ som syftar till att ge en miljon studenter från låginkomstfamiljer med rabatterade hårdvara, mjukvara och bredband. Detta treåriga digital integration Programmet är en förlängning av Redmond har formar framtiden kampanj, som under loppet av fem år, har redan lagt datorer i händerna på mer än 10 miljoner utsatta barn runt om i världen. Enligt detta offentligt-privat partnerskap, kommer Microsoft att arbeta med en mängd ideella, företag och statliga organisationer för att ge låga kostnader datorer, pedagogisk programvara, kompetens arbetsträning och höghastighetsinternet till dem som behöver det mest. Det slutliga målet är naturligtvis är att överbrygga klyftan prestation dividera studenter med at-home Internet från sina mindre digitalt utrustade kamrater. Enligt Federal Reserve, barn som inte har tillgång till Internet hemma high school i en takt som är 6-8 procentenheter lägre än de som gör. Uppblåsning nationell fattigdom och växande inkomstklyftor förmodligen inte kommer att göra mycket för att åtgärda denna skillnad, men vi är definitivt hoppas att Microsoft kan göra skillnad. Läs mer i den fullständiga PR efter pausen, eller vid källan länken nedan.

Fortsätt läsa Microsoft att erbjuda rabatterade hårdvara, mjukvara till studenter från låginkomstfamiljer

Microsoft erbjuder rabatterade hårdvara, mjukvara till studenter från låginkomstfamiljer publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 20 Sep 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar