tisdag 20 september 2011

MakerBot är sköldpaddsskal Racers kryssning runt våra kontor (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Helgens Maker Faire i New York City var usel med 3D-skrivare . Varje tält i uteserveringen var packad till kapacitet med de saker, deras ägare stod bredvid dem, visa upp de små prydnadssaker de hade skapat med enheterna. Att döma av deras närvaro, det verkar föga tvivel om att tekniken har visat sig vara en succé med skaparen samhället. Bland allmänheten, men har de varit en mycket svårare sälja. Kanske är det priset, eller kanske är det allmänt tråkig klang av ordet "skrivare", eller det kan bara vara det faktum att det inte har rätt ikoniska bilden för att sälja läkemedel till allmänheten i stort.

MakerBot är sköldpaddsskal Racers kan mycket väl vara just den ambassadör som världen i 3D utskriftsbehov. Leksaken fotboll-storlek RC bilar är bevis på att enheterna kan förvandla nästan allt du kan tänka dig i verkligheten. Det finns vissa begränsningar, naturligtvis, liksom det faktum att den tryckta objekt inte kan vara större än fem inches i diameter. Skalen "skapare kringgås som erkände brist genom att samla de produkter ur små bitar som knäpps ihop. Kolla in fler praktiska intryck och en video med förare efter hoppet.

Fortsätt läsa MakerBot är sköldpaddsskal Racers kryssning runt våra kontor (video)

MakerBot är sköldpaddsskal Racers kryssning runt våra kontor (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 20 Sep 2011 13:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar