tisdag 20 september 2011

Tyska ingenjörer vill halvera EV tillverkningskostnaderna med 2018, verkar säker på om det

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/20/german-engineers-want-to-halve-ev-manufacturing-costs-by-2018-s/:
Längtan efter en EV som passar inom din budget ? Du kanske inte behöver vänta för länge, enligt en grupp av ingenjörer vid Karlsruhe Institute of Technology (KIT), som syftar till att halvera plug-in tillverkningskostnaderna med 2018. Det är en del av något som kallas för Competence E - en € 200 miljoner ($ 273.000.000) initiativ som kommer att utnyttja den expertis på 250 forskare från 25 olika institut, i hopp om att skapa nya och mer kostnadseffektiva metoder för att producera ström tåg och batterier. Enligt den offentligt finansierade projektet, som presenterades vid förra veckans International Motor Show , kommer KIT forskare konstruera en "forskning fabrik" där de kommer att utveckla och demonstrera sina processer och tekniker. Enligt projektledaren Andreas Gutsch är tanken inte att skapa begrepp som kan bära frukt för ett par decennier på vägen, men att utveckla mer pragmatiska lösningar som kan integreras på industriell nivå inom en relativt kort tidsperiod. "Vi är inte längre fokuserar på att studera enskilda molekyler eller komponenter, men på att utveckla lösningar på systemnivå, som uppfyller industriella krav," Gutsch berättade Science | Business. "Vi arbetar aktivt närmar industrin och kommer även att intensifiera dessa ansträngningar ... Vi bedriver excellent forskning för ansökan, inte för lådan." En full 50 ingenjörer kommer att börja arbeta på kompetens E nästa år, med projektet planeras att avsluta 2018. Purr förbi paus för mer information, i hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa tyska ingenjörer vill halvera EV tillverkningskostnaderna med 2018, verkar säker på om det

Tyska ingenjörer vill halvera EV tillverkningskostnaderna med 2018, verkar övertygad om det ursprungligen visades på Engadget on Mon, 20 Sep 2011 09:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Fast Company , Science | Business | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar