torsdag 27 oktober 2011

Dell Latitude ST tablet blir officiellt med vaga pressmeddelande, döda länkar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/27/dell-latitude-st-tablet-gets-official-with-vague-press-release/:
Kom ihåg att Latitude ST att Dell gav oss en smygtitt på tidigare i veckan? Nu är det saktar långsamt rör sig mot en officiell release, som förekommer på Dells Corporate blogg tidigt i morse. Den Windows 7-baserade företag tablet drivs av en Intel Atom-processor och inkluderar en 10-tums Multi-Touch-skärm med penna, WiFi, mobila alternativ bredband, fram och bak webbkameror och en mikrofon. Det finns också hållbarhet funktioner som Gorilla Glass och gummi, som gör det möjligt att överleva våldsamma kollisioner med plysch kontor mattor. Port detaljer är ganska vaga i PR, trots USB, HDMI och en SD-kortläsare få sina 15 sekunder av berömmelse i promo video. Det finns även säkerhetsfunktioner, såsom avlägsen hårddisk torka, Microsoft BitLocker stöd (detta är en Windows 7 tablet, trots allt) och ett Kensington-lås. Prisinformation är frånvarande och produktsidan inte leva riktigt än (men det hindrade inte Dell från att länka till den från blogginlägg), men det verkar som vi kunde se dessa skepp så snart som den 1 november. Redo att få din kranen och skiss på? Hoppa förbi paus för ett företag montage, komplett med läkare, lärare och passa-sport proffsen verksamhet.

Fortsätt läsa Dell Latitude ST tablet blir officiellt med vaga pressmeddelande, döda länkar (video)

Dell Latitude ST tablet blir officiellt med vaga pressmeddelande, döda länkar (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 okt 2011 05:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell Community | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar