torsdag 27 oktober 2011

Google Öppnar Real Time Analytics Beta, spill hundratals e-postadresser i Process

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/O7QtpHCY2O4/:
optimus

Om du väntar i kön för Googles Real Time Analytics Beta har vi goda nyheter ... och vi har dåliga nyheter. Den goda nyheten: Google har just släppt in ytterligare en stor runda av deltagarna, så oddsen är inte alltför slitna att du befinner dig i. De dåliga nyheterna: de blandade upp sin "Till:"-fältet och deras "BCC:"-fältet på Välkommen e-post.

Vi kommer inte att lägga listan över adresser av uppenbara skäl - men allt som allt, jag räknar bara blyg på 500 adresser spills. Om du är orolig att du är där någonstans, kolla din inkorg för e-post med rubriken "Välkommen till betatestet för Real-Time Analytics", och sedan kontrollera fältet Till: i ca 495 alltför många människor.

Det är oklart om detta är hela listan av folk att hitta sin väg in i Analytics Beta idag, eller om de e-postmeddelanden skickades ut i omgångar på ca ~ 500 mottagare i varje. Om det är det senare, förhoppningsvis är detta den enda med BCC slip-up.

Lyckligtvis konsekvenserna av misstag som denna är oftast inte alltför otäckt. Alla kommer att få några dussin e-post som folk skämtsamt svar, alla med bilder på djur, några tweets sjunger "Sekretess Fail!" kommer att gå ut, men alla i allmänhet rör sig om ganska snabbt. Om du har tillämpat på beta och du har en e-postadress som du föredrar att hålla 100% privat, men du kanske överväga att byta den.

Du vet, det har varit ett tag sedan en god ol 'fashion BCC misslyckas. Den sista jag minns, faktiskt, var våra dåliga . Som Mike uttryckte det på den tiden, "vi kan aldrig göra narr av någon att göra detta igen utan pekar tillbaka till detta inlägg. "

Vi har nått ut till Google för att försöka ringa in hur många e-postadresser kan ha hittat sin väg ut. Vi kommer att uppdatera denna post om vi hör tillbaka.


Företag: Google
Webbplats: google.com
Starta Datum: 9 juli 1998
IPO: NASDAQ: GOOG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar