torsdag 27 oktober 2011

SMK har pekskärm registrerar dina handskar drar ett, inte kommer att erkänna de dåliga beröring

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/smks-touchscreen-registers-your-gloved-swipes-wont-acknowledg/:
Någonstans i en underjordisk is lya, det är Jack Frost prepping att nafsa på näsan och hålla täckt händerna från kontakt enheter. Men SMK Corp har fått en kapacitiv lösning som att omintetgöra gubbe vinterns Digitus interruptus. Visas på årets FPD International i Japan, företagets pekskärm innehåller innovation en specialiserad chip klarar av mycket känsliga trycket upptäckt som fungerar i samband med en ljud-filtrering sensorn för att göra din behandskade gester läsbar. Det är goda nyheter för oss som är föremål för enstaka anfall av frostbitna vädret, men inte klappa riktigt ännu - dessa paneler kommer inledningsvis att vara på väg i bilen navigationssystem. Fortfarande, med displayer fungerande på skärmar upp till 8-inches i storlek, är det möjligt att vi kunde få se denna teknologi omfattar smartphones inom en snar framtid. Så, det finns ett botemedel där ute gott folk, men medan du väntar på det, det är bäst att hålla dem glittens nära till hands.

SMK har pekskärm registrerar dina handskar drar ett, inte kommer att erkänna de dåliga kontakt ursprungligen visades på Engadget on Wed, 26 oktober 2011 19:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Tech-On! | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar