torsdag 27 oktober 2011

Uncle Sam slår San Francisco radio pirat med $ 10k fina

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/J14t9ywMIXU/fcc-fines-monkey-man-radio-pirate-10k-war-continues.ars:

I världen av musik på nätet utvecklas på en global halsbrytande tempo. Miljontals människor är Pandoring , Turntabling och Spotifying bort. De är delar sin musik val på sina mobiler via Facebook, Twitter och Last.fm. Användare, utvecklare och entreprenörer omdefiniera natur sändningar under överskådlig framtid.

Men över till Federal Communications Commission: s verkställande byrå är det som om denna revolution inte ens händer. I en anda av Javert , den besatta polisinspektör i Les Misérables, måste lagen skall verkställas. Och lagen inte fokuserar på regerande i vågor Deep Packet Inspection att Internetleverantörer fortfarande distribuera hela USA. Det handlar om att bötfälla olicensierade radio- stationer som den som drivs av Dan "Monkey Man" Roberts som kallas "Pirate Cat", en radio café verksamhet som körde en "radiostation utan licens som utfärdats av FCC på 87,9 MHz i San Francisco, Kalifornien," Enligt byråns förverkande Order .

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar