torsdag 13 oktober 2011

Den Engadget Mobile Podcast, CTIA upplagan, live klockan 12 ET!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/12/the-engadget-mobile-podcast-midnight-edition-live-at-12-am-et/:
Vad får du om du blandar ihop en brist på sömn, ett skrivbord fullt av godis och två av våra mobila redaktörer på en mässa? Sent natten ståhej i San Diego, det är vad - Myriam och Brad är upp till något bra samtidigt delta CTIA Näringsliv & Applications 2011, och de är redo att berätta allt om deras vilda och galna äventyr, medan mitt i ett konferenscenter (vissa galna grejer går ner på de platser, tro oss). Vi kommer också att berätta exakt vad som inte hände på denna veckas show, och offra en dubbel dos av rytande. Det stämmer, Myriam och Brad är i samma rum, opining från exakt samma mic. Bör vara ett bra sätt att spendera småtimmarna på morgonen, va? Ratta in vid 12:00 ET (09:00 PT) för denna veckas speciella California Nights upplaga av Engadget Mobile Podcast!

Fortsätta läsa Engadget Mobile Podcast, CTIA upplagan, live klockan 12 ET!

Den Engadget Mobile Podcast, CTIA upplagan, bor på 12 PM ET! ursprungligen visades på Engadget on Wed, 12 oktober 2011 23:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar