torsdag 13 oktober 2011

EcoATM erbjuder omedelbar pengar för din gamla telefon går vi hands-on på CTIA E & A 2011 (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/ecoatm-offers-instant-money-for-your-old-phone-we-go-hands-on-a/:
Gammaldags ATM möter dagens program telefon återvinning. Det är tanken bakom EcoATM, en start för att hjälpa till att minska elektroniskt avfall och nötkött upp plånboken på samma gång. Naturligtvis är det inte ett nytt begrepp: telefon återvinningsprogram har funnits ett tag nu, hjälper dig att hålla grönt genom att ge dig lite grönt. Handel i en gammal telefon för den allsmäktiga dollarn, men vanligtvis handlar om att fylla i pappersarbete, skriva ut etiketter, sjöfart enheten till anläggningen och väntar på fyra veckor för en check. EcoATM mål är att eliminera allt detta till förmån för en enkel 5-minuters process som slutar med kontanter i hand. Företaget har maskiner som inrättades populära köpcentra i olika städer i hela landet, redo att hjälpa dig en del sätt med din gamla enhet. Ta en titt på ett galleri och hela demonstrationen nedan.


Zachary Lutz bidragit till denna hands-on.

Fortsätt läsa EcoATM erbjuder omedelbar pengar för din gamla telefon går vi hands-on på CTIA E & A 2011 (video)

EcoATM erbjuder omedelbar pengar för din gamla telefon, vi går hands-on på CTIA E & A 2011 (video) dök ursprungligen på Engadget on Wed, 13 okt 2011 12:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar