torsdag 13 oktober 2011

Giant tablet låter befälhavare styra krig med svepa med fingret

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/giant-tablet-lets-commanders-control-war-with-the-swipe-of-a-fin/:
Amerikas väpnade styrkor har lagt till några stora tech till sin arsenal nyligen, från smartphones för soldater till gigantiska övervakning luftskepp . Och nu har AAI presenterade ett nytt verktyg för slagfältet befälhavare i form av gigantiska pekskärm tablet. Dess skärm är tre meter med två fötter och sysselsätter övervakning information för att ge de ansvariga en overhead bild av en krigszon som visar positionen för både goda och dåliga. Ikoner representerar trupper, flygunderstöd och drönare spion, som sedan distribueras genom att klicka och dra dem på pekskärmen. En sådan ingång faktiskt inte kontroll slagfältet tillgångar, men det behöver skicka order till lämplig personal så att de kan genomföras, och soldater bekräfta mottagandet av ordern via snabbmeddelanden. Företagets fortfarande försöker sälja systemet till armén, men vi skulle föreställa oss att sådana drag och släpp krigföring kommer att överklaga till Uncle Sam. Vem vet, kanske alla dessa timmar spenderas finslipa dina Starcraft färdigheter snart kan komma till god användning försvara landet.

Giant tablet låter befälhavare styra krig med svepa med fingret ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 okt 2011 08:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bredband | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar