torsdag 13 oktober 2011

Mobius smartphone ultraljud träffar marknaden två år för sent för relevans

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/mobius-smartphone-ultrasound-hits-the-market-two-years-too-late/:
Mobisante Mobius smartphone ultraljud
Mobisante är Mobius smartphone ultraljud systemet fick FDA-godkännande i februari, ett stort steg mot att få produkten ut genom dörren. Nu en skapelse av tidigare Microsoft pamp Dr Sailesh Chutani är äntligen tillgänglig för beställning, är det enda problemet att det är uppbyggd kring två-åriga tech. I hjärtat av Möbiusgruppen systemet är en Toshiba TG01 (det av Windows Mobile 6,5 lager) ett numera hopplöst föråldrad luren. Ändå kostar sonden och telefonen ihop $ 7495, bara en liten bråkdel av vad traditionella ultraljud system kostnad. Vi är säker på att det är små kliniker, särskilt i fattiga och i avlägsna delar av världen, som redan eyeing Dr Chutani lösning, och om hans företag partitur nog order, hoppas han att sänka priset på mitten. Kanske de kan lägga en del av dessa pengar för att utveckla ett system som fungerar med smartphone plattformar folk faktiskt använder - som Android och iOS. Kolla in demo video efter rasten.

Fortsätt läsa Mobius smartphone ultraljud träffar marknaden två år för sent för relevans

Mobius smartphone ultraljud träffar marknaden två år för sent för relevans ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 oktober 2011 09:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Mobisante | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar