torsdag 13 oktober 2011

Skypes framtid under Microsoft: integration överallt?

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_mKu7D3bHiw/skypes-future-under-microsoft-integration-everywhere.ars:

Microsoft har stora planer för Skype, vi vet bara inte exakt vad de är. Men med Microsoft vinner både amerikanska och europeiska godkännande för sin $ 8500000000 förvärv är sammanslagningen sannolikt att slutföras inom en snar framtid, så att Microsoft integrera Skype i olika produktlinjer.

Den mest uppenbara platser för integration är Lync, Microsofts Unified Communications plattform och Windows Phone. Men med tiden skulle Skype vara inbakad i fler produkter som Outlook, Windows Live Essentials, och Xbox Live, eller ens bli en förinstallerad komponent i Windows på skrivbordet, analytiker spekulerar. Medan användare av den aktuella Skype tjänsten förmodligen inte kommer se några stora förändringar omedelbart, kan framtida versioner integreras med Microsoft-produkter få Metro gränssnitt som dominerar Windows-telefoner och den kommande Windows 8 stationära datorer.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar