torsdag 13 oktober 2011

Seagate GoFlex Cinema sätter upp till 3 TB mediefiler på din TV: s förfogande

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/seagate-goflex-cinema-puts-up-to-3tb-of-media-files-at-your-tvs/:
Seagate GoFlex Cinema
Seagates senaste tillskottet till sin GoFlex raden av hårddiskar är dubbade Cinema och som ni har säkert gissat, det är för att ansluta till ditt hemmabiosystem. Inuti är en uppsättning snurrande plattor upp till 3 TB i storlek, och runt ryggen är HDMI, komposit och S / PDIF-uppkopplingar. Detta är inte bara någon hårddisk med en marknadsföring gimmick ändå. Själva hårdvaran är kapabel att pumpa ut 1080p video i en uppsjö av olika format (inklusive MKV och MP4 bland annat), och även kommer packat med en fjärrkontroll för perusing din mediesamling tillbaka komforten i din mjölk låda soffan. Den GoFlex Cinema är tillgänglig nu i Europa, med start på € 99 (136 $) för 1TB-versionen och klättring till € 179 (246 $) för 3TB modell. Inga ord ännu om USA: s prissättning eller tillgänglighet.

Seagate GoFlex Cinema sätter upp till 3 TB mediefiler på din TV: s förfogande ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 oktober 2011 02:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Seagate | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar