lördag 29 januari 2011

Amazon rulla ut Netflix-liknande tv för premiärminister abonnenter?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Rykten om Amazon antingen köpa Netflix eller starta ett konkurrerande alternativ har varit cirklar och nu en av våra läsare säger att han ser en obegränsad video avsnitt för att komplettera de nuvarande Amazon VOD alternativ. Det är en fin bonus för $ 79/year paket som just nu lägger några fri frakt bonusar och det skulle bli billigare på årsbasis än Netflix's Watch omedelbart ($ 95,88.) Såsom framgår ovan och i galleriet, består den av "obegränsade, kommersiella -fri, omedelbar streaming av 5.000 filmer och TV "med val som speglar Titta Direkt katalogen noga. Upplösningen är tydligen begränsad till en "ganska solid" 480p SD, men det finns inga ord om ljud-eller textningsspråk alternativ. Vi väntar att få höra om någon annan ser en liknande sida innan man antar en bred utrullning, men det säkert verkar som om det äntligen kunde vara en livskraftig konkurrent till de Netflix gudabild .

[Tack, Pavel]

Amazon rulla ut Netflix-liknande tv för premiärminister abonnenter? ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 15:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar