lördag 29 januari 2011

Moovida nya media center mjukvara ser snygg ut, så så personlighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/moovidas-new-media-center-software-has-great-looks-so-so-perso/:
Med Microsoft planerar en steg bort från den HTPC rymden och en övergång till Windows Media Center inbyggda produkter, kanske gänget på Moovida är ute efter att ta Redmond plats i hemmabio geek segment. Företaget har utlöst en vacker nya medier surfar UI kallade inbäddat "som drivs av en 3D-spelmotor, ett faktum som gör sitt mediacenter bretheren ser sjaskig i jämförelse. Det finns en brant pris att betala för denna digitala ögongodis, dock, eftersom den nuvarande versionen saknar förmåga att strömma innehåll - så ingen Netflix, Hulu eller YouTube för dig. Moovida programvara förpackningar också ett underliggande desktop-optimerade UI, "kärna", som ger automatisk säkerhetskopiering media och katalogisering, synkroniserar musik och video med kringutrustning, och spelar varje icke-DRM-innehåll som människan känner till. För närvarande i beta, lovar Moovida fler funktioner i kommande releaser, och vi kan bara hoppas att medel streaming kapacitet kommer snart, som i omedelbart.

Moovida nya media center mjukvara ser snygg ut, så så personlighet ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 19:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo | källa Moovida | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar