lördag 29 januari 2011

PS3 firmware 3,56 hackat på mindre än en dag, Sonys jurister titta förvirrad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sonys tagit några starka åtgärder mot PS3 sprickbildning under den senaste veckan - inte bara har det tagit till domstol och vann ett tillfälligt besöksförbud mot Geohot och fail0verflow för sprickbildning konsolen, men även släppt firmware 3,56 , som låste ner saker igen. Tyvärr är det besöksförbud innebär inte någon annan har att stoppa en-crackin ", och skulle inte du vet det: 3,56 var öppnade i mindre än en dag av KaKaRoToKS, som var bakom en av de första 3,55 anpassade firmwares . Nu när 3,56 signeringsnycklarna är ute, skulle vi gissa uppdaterad anpassade firmware är snart skulle komma - och vi skulle satsa Sonys stämningsansökan kommer bara inspirera en helt ny våg av människor att jailbreak en gång de som drabbats scenen. Sätt att sätta den anden tillbaka i flaskan, Sony.

[Tack, Tomi R]

PS3 firmware 3,56 hackat på mindre än en dag, jurister titta Sony förvirrad ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 14:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CVG , Edge | källa KaKaRoToKS "GitHub , KaKaRoToKS (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar