lördag 29 januari 2011

Nästa PS3 uppdatering ryktas att lägga till "Online Spara" för PlayStation Plus användare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Säg det med oss, äntligen ett PS3 firmware uppdatering som faktiskt gör något nyttigt! Vi har vuxit så vana vid att Sony uppfriskande programvaran på sin konsol bara för att trots jailbreakers att vi nästan började tro att allt ordet "uppdatera" innebar. Men, här kommer Kotaku med ord som v3.6 för PS3 firmware kommer med en nätt liten tillägg: att spara spel till molnet. Detta verkar vara ett mycket logiskt steg mot att leverera Sonys övergripande mål att ge användarna en holistisk, integrerad upplevelse . Faktum är att under NGP presentationen , högtalare Hideo Kojima uttryckligen anges gäst att spara dina PS3-spel på konsolen och återuppta det på Next Generation Portable . "Online Spara", som Sonys rykte om sig att vara kalla det, skulle vara den kanal genom vilken det kan förverkligas, även om det inte verkar som det ska är gratis. Kotaku: s källor visar att det kommer vara en del av PlayStation Plus-prenumeration, åtminstone inledningsvis. Ändå gillar vi moln lagring, och om det aldrig innebär att de måste se en annan hårddisk igen, vi är alla för det.

Nästa PS3 uppdatering ryktas att lägga till "Online Spara" för PlayStation Plus användare som ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 13:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kotaku | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar