lördag 29 januari 2011

Studie shocker! Mobila användare PINK runt på internet och se på TV

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/study-shocker-mobile-users-piddle-around-on-the-internet-while/:
Shocker av stötdämparna , folk: folk gör mer än att bara titta på TV när de tittar på tv. En studie av över 8.000 villiga individer från Nielsen och Yahoo upptäckte nyligen att omkring 86 procent användare av mobilt Internet mixtra runt på sina enheter medan ligger framför röret. Det verkar som Googla slumpmässiga fakta, kontroll av deras Facebook nyhetsflödet och se vem som har tweeted tidigare 30 sekunder var på toppen av listan över aktiviteter att göra medan du tittar på, men konstigt, erkände hela 20 procent för att söka efter mer information om en kommersiell de nyligen såg. Hit källan länken nedan (PDF) att omedelbart bombarderas med siffror och fakta, men först, uppdatera det TweetCaster foder. Ah, så mycket bättre.

Studie shocker! Mobila användare PINK runt på internet och se på TV ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 07:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nielsen / Yahoo [PDF] | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar