lördag 29 januari 2011

Plantronics Calisto 800 högtalartelefon och Voyager Pro UC headsetet göra concalls cool igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/plantronics-calisto-800-speakerphone-and-voyager-pro-uc-headset/:
Plantronics Calisto 800 högtalartelefon och Voyager Pro UC headsetet göra concalls cool igen
Vi vill alla hellre att flygas till några exotiska, karibiska plats för vår nästa företags get-together, men i dessa svåra ekonomiska tider ibland fornstora ljud bro som känns bäst. Allt de concalls händer via någon form av VOIP bro, och Plantronics senaste är redo för det. Först ut är Calisto 800-serien "multi högtalartelefon"-enheter, som erbjuder anslutning till en analog telefonlinje, en mobiltelefon via Bluetooth, och även en PC via USB. Detta kan du enkelt ringa in till vad som helst och naturligtvis erbjuder en full duplex högtalartelefon med brusreducering och en LCD med nummerpresentation. Det finns även en trådlös mikrofon som du kan Plunk ner på bordet så klagan hela QA team kommer att plockas upp lasten och tydlig.

Plantronics Calisto 800 högtalartelefon och Voyager Pro UC headsetet göra concalls cool igen Nytt är även en reviderad version av Voyager Pro UC , en mer traditionell Bluetooth-headset med en förlängd bom för bättre ljudupptagning och förmåga att paret till en mobiltelefon och en dator (via en liten USB-adapter) samtidigt. Det kommer även göra A2DP så att du håller musik inte kommer att vara de enda låtarna du hör. Båda förefaller att vara tillgängliga nu, och båda börjar på $ 199,95, sätta dem utom räckhåll för de flesta icke-företag ska gå.

Fortsätt läsa Plantronics Calisto 800 högtalartelefon och Voyager Pro UC headsetet göra concalls cool igen

Plantronics Calisto 800 högtalartelefon och Voyager Pro UC headsetet göra concalls cool igen ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 22:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Plantronics Calisto 800 , Voyager Pro UC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar