lördag 29 januari 2011

LG Optimus 2X och Optimus Black pris på 499 € av Amazon Tyskland, som ännu inte finns att köpa

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/lg-optimus-2x-and-optimus-black-priced-at-499-by-amazon-germany/:
Amazons tyska utlopp har börjat notering LG: s två senaste och utan tvekan största telefoner: den Optimus 2X (till synes omdöpt till Optimus Speed här) och Optimus Black . Båda kör Android 2,2 på 4-tums skärmar med den tidigare erbjuder en dual-core Tegra 2 processor som klarar 1080p videoinspelning och HDMI-utgång , och den senare slänga upp skärmens ljusstyrka till en helt orimlig 700 nits. Optimus Svart har också en av de tunnaste profiler på en smartphone med sin klass på 9.2mm och kommer vara en av de första telefonerna att erbjuda WiFi direkta anslutningsmöjligheter . Fängslande, visar Amazons Optimus Speed / 2X förteckning även en brun färg alternativ för handenheten, men bara dess svarta SKU är föremål för en snygg € rabatt på 50 få sitt pris till € 499, samma som kostnaden för Optimus Black. Vi vet inte när den ena kommer att släppa, men du kan gå och boka själv en (eller ett dussin) på länkarna nedan.

[Tack, Julian]

Fortsätt läsa LG Optimus 2X och Optimus Black pris på 499 € av Amazon Tyskland, som ännu inte finns att köpa

LG Optimus 2X och Optimus Black pris på 499 € av Amazon Tyskland, som ännu inte finns att köpa som ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 05:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon DE (Optimus Speed) , (Optimus Svart) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar