lördag 29 januari 2011

Callaway UPRO MX erbjuder pekskärm GPS för golfare, vi längtar efter en Caddyshack utgåva (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/callaway-upro-mx-offers-touchscreen-gps-to-golfers-we-long-for/:
Folket på Callaway meddelade precis UPRO mx, en uppföljning till den enhet de så ödmjukt kallat " iPhone golf GPS-teknik . " PND för golfare är inte exakt sällsynta, men de nya UPRO påstår sig vara den enda förpackning "högupplösta faktiska flygfotografering" på 25.000 olika kurser. Här ligger också en multi-gest pekskärm och optisk finger navigering, samt en massa visningslägen: Virtual Green erbjuder exakt sätta sträckor, visar Smart View den bästa vinkeln för varje skott, och ProMode videofunktioner överflygningar. Vem vet, om de kunde landa en Bill Murray tie-in att vi faktiskt kan lockas att plocka upp en klubb och ... Åh, vem försöker vi lura? Den UPRO mx träffar butiker i maj på $ 199, och du kan kolla in en video av enheten i handling efter hoppet - det vill säga om du svingar så.

Fortsätt läsa Callaway UPRO MX erbjuder pekskärm GPS för golfare, vi längtar efter en Caddyshack utgåva (video)

Callaway UPRO MX erbjuder pekskärm GPS för golfare, vi längtar efter en Caddyshack utgåva (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 04:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Callaway | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar