tisdag 25 januari 2011

BMW: s visioner för framtidens rörlighet ser lika löjliga som de är opraktiska

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/bmws-visions-for-future-mobility-look-as-ridiculous-as-they-are/:
BMW: s visioner för framtidens rörlighet ser lika löjliga som de är opraktiska
Det visade sig att vi var långt borta på hela detta Morgondagens bil affärer. Enligt BMW bilen i morgon är en figursydd kostym med föga smickrande horisontella linjer och kullagrade skor. Eller, kanske är det ett slags slagträ bevingade jacka som ansluts till en hopfällbar skoter ... sak. Att ens kallas Flymag, bilden ovan, som kan förvandlas till en ryggsäck och tydligen gör dig Orienteringsförbundet när du sitter på den. Dessa begrepp och mer är tagna av utländska direktinvesteringar, International Design School i Barcelona, och visas till slutet av denna månad på Rambla de Catalunya. Gå och se dem nu innan de förpassas till den annaler gårdagens galna visioner för morgondagen.

BMW: s visioner för framtidens rörlighet ser lika löjliga som de är opraktiska ursprungligen visades på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 08:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa trecool | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar