tisdag 25 januari 2011

Handyscope fastsättning förvandlar din iPhone till en dermatoskopet, ingen bosättning krävs

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/handyscope-attachment-turns-your-iphone-into-a-dermatoscope-no/:
Tänk - ett decennium från nu, kommer du inte ens behöver spendera åtta tuffa år i böckerna för att kunna utöva läkaryrket. Istället kommer du att kunna släppa ändlösa kontanter på smartphone bifogade filer medan vi låter de robotar hantera den vila . FotoFinder Systems är ett företag som arbetar hårt för att göra att framtida verklighet, med dess nyligen uppdaterade Handyscope IOS app arbetar tillsammans med kameran kvarstad som visas ovan. För att göra vad, säger du? Att förvandla din iPhone 3GS eller iPhone 4 till en digital dermatoskopet för mobila undersökning av huden. Det ska nog göra en hel del magar tur, men de perifera + app combo gör vanliga dödliga ta dermoscopic bilder som kan visas med en förstoring på upp till 20x, vilket gör att e-posta dem direkt till sin läkare (Dr. Spaceman, hoppas vi) för ett andra utlåtande. På fullt allvar, kan vi inte föreställa någon risk för hudcancer ens invänta denna sak att komma fram innan de går att få checkat ut, men om du är villig att betala stora pengar för att spela läkare är kvarstaden till försäljning nu € 1,166 ($ 1,582), med åtföljande app går till en jämförelsevis blygsam $ 11,99. VID's efter pausen, om du är i den.

Fortsätt läsa Handyscope kvarstad förvandlar din iPhone till en dermatoskopet, ingen bosättning krävs

Handyscope fastsättning förvandlar din iPhone till en dermatoskopet, uppehållstillstånd krävs inga ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 21:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MedGadget , Gizmag | källa Handyscope , iTunes App Store | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar