tisdag 25 januari 2011

RIM: playbook batteritiden kommer att vara "lika med eller större än IPAD med mindre batteri storlek"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/rim-playbook-battery-life-will-be-equal-or-greater-than-the-ip/:
Hej, kan alla snälla sluta prata om IPAD ? RIM har varit socklar runt Apples tablett, säger bara att den kommande playbook skiffer skulle ha " jämförbar "batteritid, men nu är det sjunkit allt låtsas och kallade IPAD ut vid namn. Närmare bestämt har det kanadensiska bolagets ledande business marketing VP Jeff McDowell lovade att playbook kommer att erbjuda "lika med eller större" batteri uthållighet till Apples enhet, och använda en mindre cellstorlek. Den senare delen är inte svårt att uppnå, med tanke på Apple fyllt de flesta av sina skiffer s inälvsprodukter med Li-Pol juice förpackningar , men löftet att matcha sin självständighet från vägguttaget är ett stort anspråk att göra. Många anser att för att vara bland de IPAD främsta styrkor är så RIM siktar säkert hög genom att lova att inte bara matcha det, men potentiellt bättre är det. Den playbook vi såg personligen var inte riktigt upp till den nivån ännu, men det finns fortfarande tid fram till att mars lansering för RIM att vända djärva ord till en vacker verklighet.

RIM: playbook batteritiden kommer att vara "lika med eller större än IPAD med mindre batteri storlek" som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 19:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Lessien (Twitter) | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar