tisdag 25 januari 2011

Nokias läckt MeeGo enhet liknar dual-core ST-Ericsson U8500 referens plattform

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/nokias-leaked-meego-device-resembles-dual-core-st-ericsson-u850/:
Gårdagens läckt bild av en påstådd Nokia tablett enheten tycks ha varit mer informativ än vi först trodde att det var. En skarpsynta forummedlem över på mobil-översyn har upptäckt likheten mellan den och en hänvisning plattform för ST-Ericssons U8500 system-on-chip. Senast vi hörde, att lilla kraftpaketet sprang ett par 1.2GHz ARM Cortex-A9 kärnor , så ursäkta oss om vi hittar utsikterna för det kör Nokias kommande flaggskepp en ganska spännande. Du kan se video av hänvisningen produkten i fråga efter paus - det slutar på den läckra och entydiga påstående från ST-Ericsson rep som Nokia har undertecknat leverera U8500 i en kommande enhet. Tänk dock att videon är från november förra året och vi fortfarande inte vet säkert att Nokia skiffer ovan är dess MeeGo stamceller eller bara en prototyp. Oavsett vilket är den U8500 väntas i smartphones någon gång under första halvåret i år, vilken typ av passningar Nokias färdplan, nej?

[Bild kredit: Cor72z ]

Fortsätt läsa Nokias läckt MeeGo enhet liknar dual-core ST-Ericsson U8500 referens plattform

Nokias läckt MeeGo enhet liknar dual-core ST-Ericsson U8500 referens plattform ursprungligen visades på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 08:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa mobil-review forum , Charbax (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar