tisdag 25 januari 2011

Tennessees Webb skola gör iPads obligatorisk, fortfarande ser ner på not-pass

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/tennessees-webb-school-makes-ipads-mandatory-still-looks-down/:
Vi har sett den Kindle DX misslyckas som en lärobok alternativ, men IPAD marscher någonsin framåt som en pionjär inom trådlös utbildning. Eller så verkar det i alla fall. Denna gång tabletten har ställt in siktet på en privat skola i Knoxville, TN, där alla elever från fjärde till 12: e klass kommer att krävas för att genomföra iPads startar i augusti. Webb Eleverna kan antingen lämna egna skiffer eller leasa en WiFi-endast modell för $ 20 i månaden. Precis som administratörer vid Seton Hill University , folket på Webb School ser iPad som en eventuell ersättning för traditionella läroböcker, samt ett verktyg för interaktivt lärande. Vi har framfört vår skepsis bland skolans IPAD trend innan , och medan vi fortfarande undrar bara hur effektivt systemen kan vara i klassrummet, är vi intresserade av att se hur det här går. Du vet, vi älskar Oregon Trail och allt, men inte dagens studenter förtjänar att se mer än pixelated banbrytare dö av digitala difteri?

[Tack, Jordanien]

Tennessees Webb skola gör iPads obligatorisk, fortfarande ser ner på not-pass ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 08:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wistv | källa Webb School of Knoxville | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar