tisdag 25 januari 2011

PSA: Notion Ink Adam kan unbricked, och här är 80MB fix

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/psa-notion-ink-adam-can-be-unbricked-and-heres-the-80mb-fix/:
Det var tårar av glädje vid Notion Ink Adam lanseringen, men också tårar av skam, som ägare av den efterlängtade Pixel Qi tablett som har hämtat den allra första OTA uppdatering hade sina skiffer brutalt igenmurat . Tack och lov verkar begreppet Ink teamet att ha utfärdat en snabb fix, som du kan ladda ner skivan direkt från bolagets hemsida och blixt den bekvämligheten av ditt eget hem. Förutsatt att du har en Windows eller Linux PC hands, det är bara en 80MB nedladdning bort, och du hittar filen länkar och en detaljerad uppsättning instruktioner direkt efter paus. Vi kommer även noterar att detta ger hacker community en spännande möjlighet att kika genom Adams kod - om du hittar något intressant, se till att meddela oss!

Fortsätt läsa PSA: Notion Ink Adam kan unbricked, och här är 80MB fix

PSA: Notion Ink Adam kan unbricked, och här är 80 MB fixa ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 16:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa Notion Ink Fan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar