onsdag 23 februari 2011

Drive Bender ut, erbjuder sig att fixa din WHS Drive Extender elände

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/drive-bender-released-offers-to-fix-your-whs-drive-extender-woe/:
Drive Bender ut, erbjuder sig att fixa din WHS Drive Extender elände När Microsoft inte ansåg dödar Drive Extender tech för sin kommande Vail utgåvan av Windows Home Server , WHS fans strömmade många 40 på locket på sin MediaSmart server. Som svar på alla de svampiga garantianspråk HP beslutat att ta död på serien , och väl var saker och ting ser förfärliga. Faktum Drive Extender inte kommer att vara en del av Windows Home Server 2011 , vilket betyder inget integrerat möjligheten att enkelt lägga till och ta bort hårddiskar från en enda pool för lagring - men lämnar det till de individer erbjuda dina fix. Du kan nu prova Drive Bender, ett slags alternativ Drive Extender utvecklats av ett företag som heter Division-M och sade att arbeta med någon variant av Windows och erbjuder samma typ av disk samgående och replikering funktionalitet, men gör det i en inofficiell sätt. Beta finns nu om du känner dig lite mer modig än vi.

[Tack, JagsLive]

Drive Bender ut, erbjuder sig att fixa din WHS Drive Extender elände ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 02:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink HomeServerLand | källa Kör Bender | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar