onsdag 23 februari 2011

Square mobilt betalningssystem blir enklare prissättning, håller kantiga form

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/square-mobile-payment-system-gets-simpler-pricing-keeps-angular/:
Square mobilt betalningssystem blir enklare prissättning, håller kantiga form
Om du hatar att göra matematik och du driver ett litet företag så säkert du tittat längtansfullt på mobila kortsystem kredit som Square är längtansfullt. Ingen hantering av kontanter säkert skulle göra livet lättare, men Square: s system för avgifter och tilläggsavgifter var inte precis lätt att räkna ut själva. Nu har företaget förenklat saker, tappa $ 0,15 per transaktion avgift för swiped inköp laddar en enkel 2,75 procent på varje transaktion. Om emellertid att transaktionen görs utan att dra kortet i den $ 0,15 transaktionsavgift tyvärr kommer tillbaka, men den procentuella avgiften har minskat från 4,0 procent till 3,5. Så kommer lite mindre av din hantverk tas upp av människan.

[Tack, Brent]

Square mobilt betalningssystem blir enklare prissättning, håller kantiga form ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 09:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Square | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar