onsdag 23 februari 2011

Samsung Captivate uppdatera till Froyo knuten till i morgon, 24e februari (uppdaterad: HTC Aria uppdatering kommer "mycket snart")

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:
Ett falsklarm är illa nog, men två skulle vara positivt ont, skulle inte det? Vi är försiktigt optimistisk om att Samsung och AT & T är allvarligt det här gången om att publicera Captivate är uppdateringen till Android 2,2 startar i morgon, ytterligare ett steg i Sammy's långa, utdragna väg att få alla sina utlovade Galaxy S uppgraderingar ut genom dörren. Vi är säkra ägare kommer att uppskatta några av de enkla nöjen i livet som Froyo (och Pepparkakor ) ägare har kommit att ta för givet som att kunna flytta program till externa lagringsmedia ... och det är allt bara några timmar bort. Kan du känna spänningen?

Uppdatering: i ett officiellt komma video bara upp , AT & T nämner att det redan är i färd med att testa en Froyo uppgradering för HTC Aria också - och det ska komma "mycket snart".

Samsung Captivate uppdatera till Froyo knuten till i morgon, 24e februari (uppdaterad: HTC Aria uppdatering kommer "mycket snart") som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 11:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ GalaxySsupport (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar