onsdag 23 februari 2011

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo enheter har multitouch styrplatta - men din inte

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:
Vi var modfälld att upptäcka att vår granskning enhet av Laptop Dock för Moto's Atrix 4G hade inte multitouch kapacitet, vilket gör bläddring en ganska gammaldags affär - och med tanke på att en stationär build av Firefox står högt i Webtop förmåga, är rullning något du kommer att göra en hel del. Tja, det är här det blir konstigt: ett antal personer på XDA-utvecklare diskuterar det faktum att i butik demo enheter Laptop Dock verkar mystiskt ha multitouch till i, och minst en affisch konstaterar att en Motorola rep som besökte sin lokala butik för ett tag sedan hade multitouch fungerar så bra. Det innebär att en av tre saker: antingen dessa enheter är fysiskt olika hårdvara, de är att köra en uppgradering prerelease firmware, eller de har fått en funktion som drogs i sista stund, kanske därför det inte fungerade så bra. Tyvärr verkar det senare rimliga eftersom Motorola har meddelat oss att den bärbara datorn Dock hårdvara inte stöder multitouch och det är inte något vi kan förvänta oss att läggas till i på vägen - men vi kan hoppas.

[Tack, Caleb]

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo enheter har multitouch styrplatta - men din inte ursprungligen fanns på Engadget , ons, 23 Feb 2011 11:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar