onsdag 23 februari 2011

Intel att visa ny teknik på torsdag, Light Peak rykten snurra

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/intel-to-show-new-technology-on-thursday-light-peak-rumors-swir/:
Vi vet Light Peak är klar, åtminstone i sin 10 Gbit / s koppar form . Vi tror att Apple kommer att vara de första att använda den , möjligen i en uppsättning nya MacBook . Nu, på torsdag, har Intel inbjudna journalister för att en San Francisco händelse, där det kommer att "diskutera en ny teknik som är på väg att dyka upp på marknaden" och ge tech demos. Det finns inga hårda nyheter här, men saker och ting tycks lägga upp, och så webbens lågor med rykten om att torsdagens dagen Intel kommer att presentera den färdiga första generationen av sin anslutningstekniken till världen. Detta händer nu: Vi kommer att vara i San Francisco på torsdag, rapporterar live från eventet, så att du vet säkert.

Intel att visa ny teknik på torsdag, Light Peak rykten snurra publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 19:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar