onsdag 23 februari 2011

Samsung Galaxy S II först med MHL-port för båda ändamålen USB eller HDMI-utgång (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-galaxy-s-ii-first-with-mhl-port-for-dual-purpose-usb-or/:
Det finns ett litet men viktigt faktum om Samsungs nyaste Android flaggskepp som gled under vår radar förra veckan vid Mobile World Congress. Den Galaxy S II är den första smartphone till funktionen en MHL port. MHL, som du kommer ihåg, först tillkännagavs i 2008 som den mobila HD-video Link "standard" för mobila enheter som stöds av ett konsortium som inkluderar Nokia, Samsung, Toshiba, Sony, och Silicon Image. Så ja, en annan mobil samtrafik standard precis som DisplayPort, mini-HDMI, eller Light Peak. I huvudsak har den mikro-USB-formad MHL-uttaget på basen av Galaxy S II inre kretsarna som erkänner USB eller MHL impedans och sedan automatiskt slås telefonen till USB data / laddning eller MHL audio / video / laddning lägen. En speciell 5-ledarsystem mikro-USB till HDMI-kabel kan du skicka video och ljud till befintliga HDMI-utrustade displayer. Tyvärr kommer TV avgiften inte Galaxy S II under uppspelning om du inte infoga ett telefonnummer adaptern mellan GSII och TV eller vänta på MHL-aktiverade TV börja säljas senare i år. När du är ansluten kan du använda din TV: s HDMI-CEC -kompatibel fjärrkontroll för att navigera och styra Galaxy S II: s Media Interface. Den GSII är bara det första MHL enheten med ett halvt dussin telefoner, åtminstone en tablett, och några tv-apparater som kommer i sommar. Mer information finns i videon intervju efter rasten.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy S II först med MHL-port för båda ändamålen USB eller HDMI-utgång (video)

Samsung Galaxy S II först med MHL-port för båda ändamålen USB eller HDMI-utgång (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 02:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Charbax (YouTube) | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar