onsdag 23 februari 2011

iBike Dash förvandlar din iPhone eller iPod touch till en cykeldator

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:
Det är inte precis någon brist på sätt att montera din iPhone eller iPod touch till din cykel, men det är avgjort färre alternativ som faktiskt förvandla din IOS-enhet till en fullfjädrad cykeldator som är att kunna ersätta dem från lik av Garmin . Denna nya iBike Dash enhet lovar att göra just detta, dock. Det inte bara hus enheten är ett skyddande, vattentät skal, men det innehåller en ANT + hastighetsmätare och är kompatibelt med andra ANT + enheter så att du kan mäta puls och kadens. Den har också plats för en extra uppladdningsbart batteri för att förlänga din körning, och det gör naturligtvis använda en gratis app som drar nytta av din iPhone's GPS-funktioner (ingen inbyggd GPS här för att hjälpa touch iPod-användare). Naturligtvis kostar allt som innebär detta en betydligt mer än en enkel cykelhållare - leta efter den grundläggande modell för att ställa dig tillbaka $ 199, medan deluxe-paketet (inklusive kadens och HR-monitorer tillsammans med ett extra batteri och laddare) driver 329 $ .

Fortsätt läsa iBike Dash förvandlar din iPhone eller iPod touch till en cykeldator

iBike Dash förvandlar din iPhone eller iPod touch till en cykeldator som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iBike Dash | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar