onsdag 23 februari 2011

Redeye universalfjärrkontroll lanserar "mini" app på iTunes för användare som vill ha något enklare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/redeye-universal-remote-launches-mini-app-on-itunes-for-users/:
Redeye universalfjärrkontroll lanserar "mini" app på iTunes för användare som vill ha något enklare
Visste du att röda ögon inte direkt orsakas av brist på sömn, utan snarare från torrhet och irritation som orsakats genom att helt enkelt lämna dem öppna för länge? Medan du begrundar att bomb, om du har varit sömnlösa försöka lista ut din Redeye universalfjärrkontrollen system företaget bakom systemet, ThinkFlood har något för dig. Den nuvarande lösningar tillåter användare att skapa verksamheter som slås på och styra flera enheter samtidigt, men den nya "mini" app nu tillgänglig i App Store förenklar som i hög grad, "en enhet" fokuserad strategi som agerar mer som en grundläggande universell fjärrkontroll. Det är inte exakt hur vi skulle välja att använda vår $ 49 IR-adapter , men om du så önskar detta gratis nedladdning bör erbjuda mer makt till de icke-Power User.

Fortsätt läsa Redeye universalfjärrkontroll lanserar "mini" app på iTunes för användare som vill ha något enklare

Redeye universalfjärrkontroll lanserar "mini" app på iTunes för användare som vill ha något enklare publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 23 Feb 2011 10:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar