onsdag 23 februari 2011

Motorola spänn sin egen utveckling, lämnar Xoom bootloader upplåsningsbart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-bucks-its-own-trend-leaves-xoom-bootloader-unlockable/:
Ganska mycket allt kommer ut Moto dessa dagar belastas med tätt låst bootloader paras ihop med en åverkanssäkra system eller en annan , att göra anpassade kärnor - livsnerven i telefonen hacking samhället - knepigt i bästa fall nästan omöjligt i värsta fall. Naturligtvis fanns det en strimma av hopp förra månaden när företaget sa att det var arbetar på en lösning som skulle tillgodose utvecklare, och det ser ut som Xoom kan bära en del av denna frukt: bootloader kan låsas upp och ses luckan när du vill. Nu tänker vi att Moto kanske har lossat råder lite här bara för att Xoom kör ett helt ben Lageruppbyggnad av Android, och som Honeycomb's lansering enhet kan Google vara visar några inflytande bakom kulisserna (de Nexus En och Nexus S har båda upplåsbara starthanterare, till exempel) ... men det är ett gott tecken.

[Tack till alla som skickat detta i]

Motorola spänn sin egen utveckling, lämnar Xoom bootloader upplåsbara ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 17:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ Motorola (Twitter) , Motorola Owners 'Forum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar